Geen producten (0)
Geen producten (0)

AGU COMPACT BODY COMMUTER HI-VIS & REFLECTION

€ 50,00 € 29,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

AGU COMPACT BODY COMMUTER HI-VIS & REFLECTION

 

Maat XS en 2XL

Onze Compact Body is in de eerste plaats ontwikkeld om je dag en nacht zichtbaar te maken op de weg. De gele Hi-vis panelen helpen je zichtbaarheid overdag significant te verbeteren, en de kenmerkende reflectieve print licht op wanneer er in het donker licht op schijnt. Dankzij de aangepaste pasvorm kun je de body makkelijk over iedere jas dragen. Deze 2,5-laags regenbody is ademend, wind- en waterproof dankzij het speciaal door AGU geproduceerde Poray 10.000 membraan. Alle items uit de compact serie zijn lichtgewicht en hebben een geïntegreerde opbergzak, die ook is uitgerust met het Poray 10.000 membraan. Aan de zak zit een bevestiging die aan het zadel van een fiets past.

VERBETERDE ZICHTBAARHEID DOOR REFLECTIEVE MIST-PRINT EN HI-VIS NEON GELE KLEUR

Zichtbaarheid in het verkeer is van levensbelang. In het donker zorgt de combinatie van een reflecterende mist print en neon gele kleur op deze body voor extra zichtbaarheid in het verkeer. De mist print reflecteert omgevingslicht dat de body raakt, zoals het licht van de koplampen van een auto en straatverlichting. Perfect tijdens nachtelijke ritten of ‘s winters woon- werk verkeer. In het schemerdonker zorgt de Hi-vis neon gele kleur van deze regenbody voor extra zichtbaarheid, maar ook tijdens een regenbui en bewolkte dagen ben je beter zichtbaar. De neon gele kleur absorbeert en reflecteert namelijk niet alleen zichtbaar licht, zoals een normale kleur dat doet, maar absorbeert ook energie uit het ultraviolet en infrarode spectrum. Na het absorberen van deze energie wordt deze als licht uitgestraald, waardoor het lijkt alsof de body licht geeft. Met als resultaat dat je de neon gele kleur twee tot drie keer zo fel ziet als andere kleuren en daardoor veel beter zichtbaar bent in het verkeer.

WIND EN WATERDICHT DANKZIJ PORAY 10.000 MEMBRAAN

Poray bevat microscopisch kleine poriën waar transpiratiedamp en condens door naar buiten kunnen. Regen kan niet naar binnen, omdat waterdruppels een veel grotere structuur hebben. Hoe hoger de Poray indicatie, hoe beter de bescherming en het ademend vermogen van de body. Met Poray 10.000 biedt deze body een goede bescherming binnen onze commuter collectie.

Adviesprijs € 50

Ook interessant

€ 24,95 € 44,95
€ 24,95 € 44,95
€ 39,95 € 99,95