Geen producten (0)
Geen producten (0)

AGU Storm Breaker Fiets Regenjas Essential Heren Zwart

€ 99,95 € 59,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

AGU Storm Breaker Fiets Regenjas Essential Heren Zwart

 

Maat S  

 

De Storm Breaker Winter Regenjas Essential is een gemakkelijk mee te nemen jack voor heren waarmee je zorgeloos door wind en regen fietst. Aan de voorzijde is er extra bescherming tegen wind, aan de achterzijde tegen regen. Het comfortniveau is constant hoog.

  •  Deze regenjas zit heerlijk dankzij het gebruik van semi-stretch polyester. De mouw is mooi voorgevormd.
  •  Achter de buitenlaag aan de voorzijde zit het Storm Breaker-membraan. Dit houdt wind tegen en voert tegelijkertijd overtollige lichaamswarmte af.
  •  Op de achterzijde is stof met het Poray 10.000-membraan gebruikt. De microscopisch kleine poriën daarvan houden regen buiten, zelfs als het continu druppelt en je op hoge snelheid fietst. In tegengestelde richting, naar buiten toe, kan transpiratie wél ontsnappen. Hoe hoger het Poray-getal, hoe beter de waterdichtheid.
  •  Dankzij het Poray 10.000-membraan op de achterzijde is deze regenjas ook ademend. Hoe hoger het Poray-getal, hoe beter het ademend vermogen.
  •  Over het gehele jack is de waterafstotende DWR-coating aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat regenwater van het oppervlak af parelt en niet door de jas dringt.
  •  De Storm Breaker Winter Regenjas Essential is compact op te vouwen. Extra gemakkelijk is dat hij opgeborgen kan worden in de geïntegreerde achterzak. Dit kleine, met rits af te sluiten pakketje steek je weg in bijvoorbeeld een tas of onder het zadel.
  •  Reflecterende details op de mouwen en voorzijde zorgen ervoor dat andere verkeersdeelnemers je net iets beter opmerken.

Regent het doorlopend en staat er stevige wind? De Storm Breaker Winter Regenjas Essential is de perfecte twee-in-één-oplossing.

 

Adviesprijs € 99,95