Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

FIZIK TRANSIRO R4 POWERSTRAP TRIATHLONSCHOENEN ZWART/WIT HEREN

€ 119,00 € 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

FIZIK TRANSIRO R4 POWERSTRAP TRIATHLONSCHOENEN ZWART/WIT HEREN

 

Maat 38

 

Transiro Powerstrap R4 is een triathlonschoen met extreem snelle en intuïtieve bediening en omtreksluiting - ideaal voor het racen op kortere afstanden.

Voor sprint of korte afstand triatlon formaten waar elke seconde telt, fi'zi:k wilde een schoen leveren die het snelste en meest intuïtieve vergrendelingssysteem biedt.
Powerstrap is zeer snel te bevestigen: Gewoon in de schoen glijden, in positie trekken en de overgangszone uitrollen. De band is ontworpen om een groter oppervlak van het bovenmateriaal van de schoen mee te trekken, zodat de pasvorm ondanks het relatief eenvoudige systeem strak en veilig is.

Om het wisselen gemakkelijker te maken, kan de Powerstrap in de wijd open positie worden vergrendeld, zodat de voet snel en gemakkelijk toegankelijk is. De hiel is voorzien van een rubberen lus die het gemakkelijker maakt om de schoenen die in de pedalen geklikt zijn, klaar voor gebruik te plaatsen en om snel en gemakkelijk met de voeten in te stappen.

De bovenconstructie van de schoen combineert netmateriaal - voor een betere ventilatie - met Microtex voor een goede voetondersteuning bij elke trap.

Het bovendeel wordt aangevuld met een matig stijve R4 buitenzool die een evenwicht biedt tussen comfort en trapefficiëntie en efficiënte ventilatie voor koeling.

• Pasvorm: Nauwsluitende pasvorm
• Gebruiksdoel: Triatlon
• Aanvullende gegevens:
- Powerstrap: meer intuïtief, snelle en veilige sluiting
- Koolstof geïnjecteerde nylon buitenzool: voor een efficiënte krachtoverbrenging met een goed comfort

 

adviesprijs € 119

Ook interessant

€ 44,95 € 79,95