Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Northwave Hammer 3S Mountainbikeschoen Mat Zwart Heren

€ 149,95 € 84,95
Op voorraad
Omschrijving

Northwave Hammer 3S Mountainbikeschoen Mat Zwart Heren

 

 

Maat 42 

 

Deze Northwave Hammer 3S Mountainbikeschoen voor heren beschikt over de Biomap technologie wat ervoor zorgt dat de zolen, bovenkant en alle onderdelen anatomisch compatibel zijn met de voeten van elke fietser! Behoud de juiste positie terwijl je trapt en geef direct kracht door op de pedalen.

Specificaties Northwave Hammer 3S Mountainbikeschoen Mat Zwart Heren

  • Mountainbikeschoen voor heren
  • Zool: Speedlight 3D
  • Bovenkant: Ultralicht PU
  • Constructie bovenkant: Biomap zonder stiksels
  • Sluitsysteem: 3 asymmetrische banden (klittenband)
  • Hiel: Geïntegreerd hiel systeem (Integrated Heel System)
  • Voetbed: Prestatie Pro voetbed (Performance Pro)
  • Tech: PU heatseal versterkingen (thermowelded reinforcements)
  • Gewicht: 330 gram
  • Performance categorie: 4


Biomap:
Jouw energie is waardevol, verspil het nooit. Dat is de reden waarom onze schoenen zijn ontworpen met BioMap technologie. Northwave zolen, de bovenkant en alle onderdelen zijn anatomisch compatibel met de voeten van elke fietser en zijn ontworpen om de voet in de juiste positie te houden terwijl je trapt en geeft kracht direct door op de pedalen zonder dat het energie verspilt.

Speedlight 3D Zool:
De nylon chassis is gevuld met glasvezel en geïnjecteerd om de buitenste gepolijste TPU shell. De rubberen noppen zorgen voor een uitstekende grip: minder gewicht en meer prestatie!

Asymmetrical Straps:
De asymmetrische klittenbandsluitingen zijn een andere innovatie van deze Northwave collectie. De centrale band is verplaatst naar het midden om op deze manier de anatomie van de voet te volgen. Hierdoor zal de druk op de gevoelige zijkant van de voet minder worden. De banden zijn verlicht door alle overbodige elementen achterwege te laten. De banden zijn lichter geworden en ontladen centrale gebieden, waardoor deze maximale grip behoud.

Microinjected Protections:
De bovenkant is voorzien van microinjecteerde verstrekte bescherming om de voeten te beschermen tegen verwondingen door takken of stenen wanneer je buiten aan het fietsen bent.

Integrated Heel System:
Het geïntegreerde hiel systeem is een nieuwe constructie in het bovendeel van de schoen dat ervoor zorgt dat er een efficiënte hiel correctie is verwerkt in de structuur van de schoen, zonder externe elementen hiervoor te gebruiken. Dezelfde efficiëntie, maar met minder gewicht. Biedt verbeterde stabiliteit van de hiel.

Performance Pro Footbed:
EVA en microvezels bieden lichtgewicht, enige steun en de perfecte mate van stijfheid om al je kracht overbrengen op de pedalen.

Ook interessant

€ 79,95 € 44,95