Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

BIORACER SPITFIRE 3/4 BIBTIGHT TEMPEST (VAPOR MEN PAD)

€ 115,00 € 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

BIORACER SPITFIRE 3/4 BIBTIGHT TEMPEST (VAPOR MEN PAD)

 

Maat XL en 2XL

 

Warme en isolerende driekwartbroek om bij lagere temperaturen te fietsen

Isolerende stof gemaakt van Tempest

Vapor herenzeem

 

De Spitfire Tempest driekwartbroek met bretels met zeem is ontwikkeld om lekker te kunnen blijven rijden als het buiten wat koeler wordt. Deze broek met bretels beschermt je met onze Tempest-stof niet alleen tegen de kou, maar voelt tijdens het rijden ook prettig aan dankzij het ademende vermogen.

 

Daardoor kun je je lichaamstemperatuur constant houden. Omdat het een driekwartbroek is, zijn ook je knieën beschermd tegen lagere temperaturen.

 

De nieuw ontworpen bretels bieden in de rijhouding extra steun.

 

De Vapor-zeem hoort bij onze nieuwste generatie zemen en betekent een grote stap vooruit in termen van ademend vermogen en demping. Tijdens de ontwikkeling luidde de belangrijkste onderzoeksvraag: hoe kunnen we de demping verbeteren die nodig is om de stijfheid van fietsen van carbon op te vangen zonder materiaal aan de zeem toe te voegen? Het resultaat: De Vapor-technologie.

 

De materialen in de zeem bevatten een ademende toplaag die de wrijving vermindert. 2 tussenlagen zorgen voor ademend vermogen en vochttransport. De hoofdlaag is waar het allemaal gebeurt.  We maken gebruik van Evapore, een 3D-webbing met een groter dempend vermogen. Onder druk verandert Evapore in een soort rubber, waardoor het zelfs in maximaal samengeperste toestand nog steeds demping geeft. Bovendien is dit materiaal waterafstotend, waardoor het transpiratievocht afvoert. Zo blijft de zeem altijd droog.

 

De voordelen spreken voor zich.

De zeem blijft compact.

Door het lagere zwaartepunt op het zadel heb je meer controle over je fiets.

De stabiliteit op het zadel neemt toe.

Betere krachtoverdracht, minder massa.

Meer steun met slechts 30% van het materiaal. 

Ook interessant

€ 22,95 € 26,95
€ 34,95 € 44,95