Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

SPRINTPAK PR.R VERMARC PRO TEAM ZWART/FLUO

€ 184,95 € 84,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

SPRINTPAK PR.R VERMARC PRO TEAM ZWART/FLUO

 

Maat XXS en S

Aerodynamisch sprintpak dat aanvoelt als een tweede huid. Licht en getest in windtunnels waar simulaties worden gedaan met verschillende stromingen voor het testen van de structuur van de stof en de pasvorm.met 2 zakjes op rug

PR.R

 

MANNEN & DAMES

 

AERODYNAMISCHE PASVORM

Kledij ontworpen met een aerodynamische, strakke pasvorm die aanvoelt als een 2de huid waardoor elke beweging heel natuurlijk en comfortabel aanvoelt.

ANTIBACTERIEEL

Het gebruik van carbonvezels die het lichaam beschermen tegen statische energie en UV stralen. De structuur van de stof versnelt de vochtafdrijving en houdt tegelijk de huid droog en koel.

COMPRESSIE

Het gebruik van prestatiegerichte stoffen met gradaties van compressieniveaus zorgt voor de juiste compressie op de verschillende spiergroepen. Deze technologie zorgt voor een beter comfort, verhoogt de bloedcirculatie en geeft meer zuurstof en kracht gedurende de activiteit en helpt om verzuring tegen te gaan of toch te verminderen.

Hoogwaardige elastische vezels

HOOGWAARDIGE ELASTISCHE VEZELS

Om de vorm van het product te behouden.

Siliconen rand

SILICONEN RAND

De siliconen randen worden gebruikt in de zoom om te voorkomen dat de broek omhoog gaat.

Opening aan de voorkant

OPENING AAN DE VOORKANT

Maakt het voor mannen makkelijker om in speedwear te plassen.

Lage kraag

LAGE KRAAG

Voor een extra aerodynamische touch.

WINDTUNNEL GETEST

De kleding wordt getest in fietsspecifieke windtunnels die verschillende vloeistoffen simuleren over de structuur van de stof en de vorm van het kledingstuk. Deze kennis en innovatie worden gebruikt om de aerodynamische prestaties van de kledingstukken te optimaliseren en om rijders sneller dan ooit te laten zijn.

 

Adviesprijs € 184,95

 

 

Ook interessant

€ 22,95 € 26,95