Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cyclon Borstelset 6 Pack

€ 29,95 € 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Cyclon Borstelset 6 Pack

 

 

Complete borstelset met 6 borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets : Cyclon zachte reinigingsborstel.

Voor het reinigen van het frame en de onderdelen terwijl de kwetsbare onderdelen beschermd blijven. De borstel is gemaakt van speciaal ontwikkelde duurzame kunststof haren.

De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken. / Cyclon borstel voor wielen en onderdelen.

Gemaakt voor het gemakkelijk reinigen van velgen en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en heeft rubberen randen voor een optimale bescherming van uw fiets, de onderdelen en de lak. / Cyclon dubbelborstel.

Gemaakt om het lastig te reinigen vuil te verwijderen van pedalen, cranks, vorken, schijven en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken. / Cyclon harde detail borstel.

Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren. / Cyclon zachte detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en Cyclon cassettereiniger.

 

Ook interessant

€ 4,95 € 7,95