Geen producten (0)
Geen producten (0)

AGU Storm Breaker Regenjas Essential Dames Hi-vis - Zwart

€ 120,00 € 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

AGU Storm Breaker Regenjas Essential Dames Hi-vis - Zwart 

 

Maat XS en M

 

De AGU Storm Breaker Regen Fietsjack Dames is dankzij zijn reflecterende details in het design een goed zichtbaar jack dat makkelijk mee te nemen is en bescherming biedt tegen de wind en een regenbui. Het wind- en regenjack in één, met extra bescherming tegen de wind aan de voorzijde en een flinke water kolom op de achterzijde die de regen geen kans biedt.

  • Over de gehele voorzijde en onderkant van de achterzijde is een reflecterende print aangebracht om de zichtbaarheid in het verkeer te vergroten.
  • Aan de voorzijde is stof met het Storm Breaker membraan gebruikt om bescherming te bieden tegen de wind. Dit membraan houdt wind tegen, terwijl het lichaamswarmte afvoert en zo ademend werkt.
  • Op de achterzijde is stof met het Poray 10.000 membraan gebruikt. Dit houdt via microscopisch kleine poriën regen buiten, terwijl transpiratie wel kan ontsnappen. Hoe hoger het Poray nummer, hoe beter de bescherming.
  • Dankzij het Poray 10.000 membraan is dit jack ademend. Hoe hoger het Poray nummer, hoe beter het ademende vermogen is.
  • Over het gehele jack is de waterafstotende DWR coating aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat regenwater als parels op de stof blijft liggen en daardoor makkelijk van de stof rolt.
  • Om het jack makkelijk op te kunnen bergen is het super compact op te vouwen in de eigen achterzak, tot een klein pakketje met strak design dat met een rits afsluitbaar is.
  • De opgevouwen storm breaker past makkelijk in de achterzak van ieder shirt of jack.

De twee-in-een oplossing tegen wind en regen, makkelijk, snel en handig op te bergen in het achterzakje. Met reflecterende print voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

 

Adviesprijs € 120

Ook interessant

€ 19,95 € 79,95
€ 24,95 € 49,95