Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

BIORACER VESPER BIBSHORT SOFT CITY ZEBRA DAMES

€ 105,00 € 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 7515-18117
Omschrijving

BIORACER VESPER BIBSHORT SOFT CITY ZEBRA DAMES

 

Maat S,M,L en XL

 

Vrouwvriendelijke korte fietsbroek

Hoofdmateriaal van Lycra

Netz-bretels

Pijpomslagen gemaakt van zacht lycra

Vapor unizeem

 

 

Veel vrouwelijke rijders zijn huiverig om een korte fietsbroek te dragen. We ontdekten dat dit vooral kwam door hoe hun dijen er daarin uitzien.

 

Eén van de kritieke onderdelen van korte fietsbroeken en bretelbroeken is het gripmateriaal op de benen. Dat is belangrijk om alles tijdens het fietsen op zijn plek houden.

 

Hoewel alle onze opties voor gripmateriaal op de benen qua pasvorm en comfort prima zijn, zitten sommige toch iets te strak bij de zachtere vrouwelijke huid. Hierdoor lijkt het soms alsof vrouwelijke rijders, zelfs de meest afgetrainde, een paar kilo zijn aangekomen.

 

Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar betere opties. Een voorbeeld hiervan vind je in onze Epic-lijn van korte bretelbroeken voor vrouwen.

 

Met de Vesper zachte korte bretelbroek zijn we een nieuwe weg ingeslagen. We hebben een zacht soort lycra op de uiteinden van de pijpen aangebracht en dit dubbelgevouwen (zodat je de zachte kant aan de binnen- en buitenkant van de uiteinde van de pijpen voelt). Het resultaat is een broekspijp die precies genoeg compressie biedt om de korte broek op zijn plek te houden, maar niet te strak zit.

 

De Vesper zachte korte bretelbroek is een fraai voorbeeld van hoe we met bestaande materialen werken. We bekijken het hele concept van een korte broek opnieuw tot hij bij de wensen van de rijder past. Het is de favoriete korte broek van elke vrouw die comfort, draaggemak en een mooie uitstraling wil.

 

 

Ook interessant

€ 34,95 € 41,95
€ 44,95 € 49,95
€ 29,95 € 36,95