Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

BIORACER VESPER EPIC SHORT WOMEN

€ 89,95 € 35,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

BIORACER VESPER EPIC SHORT WOMEN

 

Maat S,M,L en XL

 

Tech Spec Vrouwvriendelijke, hoogwaardige short Hoofdmateriaal van Sirio Beenpanelen met stapsgewijze compressie Vapor unizeem
Description In de afgelopen twee jaar hebben we diepgaand onderzoek verricht naar de verbetering van het meest essentiële onderdeel van een fietsuitrusting: de short.
Voor dit onderzoek keken we naar de structuur van een breed scala aan shorten, met speciale aandacht voor de verbetering van het comfort, de prestaties en het uiterlijk.
Hierbij zijn we van een aantal belangrijke problemen uitgegaan.
• Fietsen van carbon, wielen, zadels en schoenen worden steeds lichter en stijver; maar het menselijk lichaam blijft zacht en krijgt daardoor veel klappen te verduren. Hoe kunnen we het lichaam beter ondersteunen?
• Het gripmateriaal op de benen, dat op de huid drukt, zorgt er vaak voor dat fietsers (zelfs getrainde sporters) eruit zien alsof ze een paar kilo zijn aangekomen, vooral vrouwelijke fietsers. Hoe kunnen we de pasvorm en de uitstraling verbeteren?
Het resultaat: de Epic damesshort.
In plaats van gripmateriaal op de benen gebruiken we een nieuw materiaal met stapsgewijze compressie. Daardoor is er geen gripmateriaal op de benen meer nodig om alles op zijn plek te houden. Probleem opgelost.


Adviesprijs € 89,95

 

 

Ook interessant

€ 46,95 € 50,95
€ 44,95 € 49,95
€ 29,95 € 36,95